​Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter la Bournemouth pentru următorul sezon, iar portarul român a apucat deja să debuteze în tricoul noii sale formații într-un meci amical.

Ionut RaduFoto: Frédéric Chambert / Panoramic / Profimedia

>>> Ionuț Radu, descris de echipa sa din Premier League

Ionuț Radu a debutat pentru Bournemouth în amicalul contra Atalantei

După ce în sezonul trecut a fost împrumutat la Cremonese și Auxerre, Ionuț Radu va avea șansa să apere și în Premier League.

Portarul român a fost împrumutat de Inter la Bournemouth pentru următorul sezon, iar acesta a debutat deja în poarta noii sale formații.

Bournemouth a disputat un meci amical sâmbătă pe teren propriu în compania celor de la Atalanta și a pierdut cu scorul de 3-1.

Deși a început meciul ca rezervă, Ionuț Radu a fost introdus pe teren la pauză, la scorul de 2-1 în favoarea italienilor.

Maehle (min 7) și Koopmeiners (min 36) au înscris între buturile lui Neto, iar Latte Lath a marcat în plasa porții apărate de Ionuț Radu în minutul 86 al partidei.

Pentru Bournemouth urmează amicalul cu Lorient, care va avea loc pe 5 august, urmând ca mai apoi să debuteze în noul sezon din Premier League. În prima etapă, formația lui Ionuț Radu va juca pe teren propriu, în fața celor de la West Ham, pe 12 august.