Rămas liber de contract după despărțirea de Al-Jazira, Florin Tănase este în negocieri avansate cu turcii de la Adana Demirspor, adversara CFR-ului din turul doi preliminar al UEFA Conference League.

Florin Tanase, in tricoul nationalei RomanieiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Florin Tănase, în negocieri avansate cu Adana Demirspor

Florin Tănase a rezistat doar un sezon la formația Al-Jazira, care a plătit nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru a-l transfera de la FCSB.

Acesta a strâns 24 de apariții pentru echipa din Emiratele Arabe Unite și a marcat de 6 ori, dar la mai puțin de un an distanță este gata să revină în fotbalul european.

Deși se vorbea despre o revenire a sa în campionatul României, la FCSB, Gigi Becali a confirmat că Florin Tănase nu se va întoarce în SuperLigă.

Mai mult decât atât, agentul turc Yuksel Yesilova a precizat că internaționalul român se află în negocieri avansate cu Adana Demirspor, formația care joacă în turul doi preliminar al UEFA Conference League împotriva CFR-ului.

Turcii au remizat în meciul din Gruia cu CFR Cluj, scor 1-1, iar în manșa retur sunt șanse ca Florin Tănase să fie măcar pe banca de rezerve.

„Adana Demirspor se întoarce din România în Turcia cu un transfer bun, al lui Florin Tănase.” - relatează publicația Ocak Gazetesi.