Barcelona i-a adus în această vară pe Ilkay Gundogan, Inigo Martinez și Oriol Romeu, dar catalanii trebuie să-și echilibreze balanța, iar un jucător adus gratis vara trecută ar urma să ajungă în Serie A.

Franck KessieFoto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Franck Kessie, la un pas de a semna cu Juventus

Franck Kessie a ajuns vara trecută gratis pe Camp Nou după despărțirea de AC Milan, însă s-ar putea întoarce în Serie A la o mare rivală a multiplei campioane a Italiei.

Mijlocașul ivorian în vârstă de 26 de ani a fost pus pe lista de transferuri de conducerea catalanilor și deja au sosit mai multe oferte la adresa sa.

După Al-Ahli, jurnaliștii de la TheHardTackle scriu că Juventus s-a interesat de serviciile jucătorului african și că a înaintat deja o ofertă care ar surâde Barcelonei.

Potrivit sursei citate, 20 de milioane de euro oferă „Bătrâna Doamnă” pentru fotbalistul care a strâns 43 de apariții în primul și singurul său sezon pe Camp Nou.

Barcelona ar fi acceptat deja oferta și până și jucătorul ar fi dispus să revină în Serie A, ținând cont că șansele de a juca titular au scăzut considerabil odată cu venirea lui Ilkay Gundogan.

Mai mult decât atât, Juventus ar vrea să își continue campania de transferuri din această vară și cu un jucător de la Real Madrid, Lucas Vasquez, pentru care ar oferi între 6 și 8 milioane de euro.