Harry Kane încearcă să forțeze plecarea de la Tottenham Hotspur în această vară, iar principala variantă a căpitanului echipei naționale de fotbal a Angliei este Bayern Munchen.

Harry KaneFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Uli Hoeness confirmă interesul lui Bayern pentru Harry Kane

Bayern Munchen este în căutare de atacant în această perioadă de transferuri, iar Harry Kane este principala țintă a bavarezilor.

Campioana Germaniei a trimis deja două oferte către Tottenham pentru vârful englez, cea mai importantă reprezentând 80 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță.

Ambele oferte au fost refuzate de formația din Premier League, iar mai nou, Paris Saint Germain a intrat pe fir. Campioana din Ligue 1 este dispusă să ofere cei 100 de milioane de euro ceruți de Tottenham, plus un salariu mai bun pentru atacantul cu peste 200 de goluri în Premier League.

Uli Hoeness, președintele de imagine al celor de la Bayern Munchen, a transmis un mesaj către Tottenham, ca un soi de ultimatum pentru transferul lui Harry Kane.

„El a spus foarte clar că decizia sa a fost luată. Dacă Harry Kane se ține de cuvânt, îl vom semna.

Tottenham va trebui să se predea, iar Levy (n.r. președintele lui Tottenham) va trebui să ne ofere un preț de vânzare

Rummenigge (n.r. membru al Consiliului de Supraveghere al clubului) vorbește cu el în mod regulat.” - a declarat acesta.