Ianis Hagi se pregătește pentru un nou sezon, iar internaționalul român speră să prindă și mai multe minute în următorul an. Pentru moment, nu se știe însă dacă Hagi Jr va continua în Scoția, având în vedere faptul că echipa ia în calcul să îl cedeze la un alt club.

Ianis HagiFoto: Findlay / Alamy / Alamy / Profimedia

Ianis Hagi, șanse mari să plece de la Rangers în această vară

Revenit după jumătatea sezonului recent încheiat la mai bine de un an de la accidentarea gravă suferită, Ianis Hagi nu a prins foarte multe minute la Rangers.

Mijlocașul român a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu la meciurile disputate de echipa națională cu Kosovo (0-0) și Elveția (2-2), dar în niciuna dintre cele două partide acesta nu s-a făcut remarcat.

Presa din Scoția scrie că fotbalistul cotat la 4 milioane de euro are șanse mari să plece din această vară de la Rangers, deși a semnat prelungirea contractului cu formația de pe Ibrox în decembrie 2022.

„Ianis Hagi are și el nevoie de o nouă provocare. A fost o mare eroare ca Rangers să îi ofere prelungirea contractului pe 2 ani în decembrie, când era la mile distanță de a fi refăcut complet.” - scrie publicația Ibrox Noise.

De când a sosit la Rangers, Ianis Hagi a strâns 96 de apariții în tricoul echipei, reușind să marcheze 16 goluri și să ofere 21 de pase decisive.

Celta Vigo s-a interesat de serviciile jucătorului român chiar spre finalul sezonului, iar interesul spaniolilor poate crește dacă Gabri Veiga va părăsi în cele din urmă formația din LaLiga în această vară.