Paris Saint Germain este foarte activă pe piața transferurilor după plecările lui Lionel Messi și Sergio Ramos. Francezii sunt foarte aproape de a anunța numirea lui Luis Enrique pe banca tehnică, iar campioana din Ligue 1 este gata să cumpere un jucător dorit și de Real Madrid.

Gabri Veiga, Celta VigoFoto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Gabri Veiga, deturnat de PSG din drumul spre Real Madrid

Rămasă fără Lionel Messi și Sergio Ramos, Paris Saint Germain este din ce în ce mai activă pe piața transferurilor.

Campioana Franței l-a adus pe Marco Asensio de la Real Madrid și este gata să dea o nouă lovitură formației antrenate de Carlo Ancelotti.

Potrivit cotidianului AS, Paris Saint Germain negociază cu Celta Vigo pentru transferul lui Gabri Veiga, fotbalist dorit și de Real Madrid.

Jucătorul Celtei Vigo era dat ca și transferat la gruparea „los blancos”, dar francezii au intrat pe fir și au programat deja și vizita medicală pentru spaniolul cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt.

PSG a fost de acord să plătească clauza de reziliere a ibericului de 21 de ani, clauza acestuia fiind de 40 de milioane de euro.

55 de apariții are Gabri Veiga la nivel de seniori pentru Celta Vigo, reușind să marcheze de 11 ori și să ofere 4 pase de gol.