Lionel Messi a anunțat că va juca la Inter Miami începând din vara acestui an, iar FC Barcelona (club care l-a dorit înapoi pe argentinian) a avut o primă reacție după ce atacantul a anunțat numele noii sale echipe.

Lionel MessiFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barcelona îi dorește mult succes lui Lionel Messi la Inter Miami

Vestea că Messi (35 de ani) va semna cu Inter Miami i-a surprins pe mulți, senzația fiind aceea că proaspătul campion mondial se va întoarce la Barcelona după doi ani petrecuți la PSG.

Campioana Spaniei a emis un comunicat de presă în care-i dorește mult succes fostului său decar la noua echipă, Inter Miami.

„Jorge Messi, tatăl jucătorului și reprezentantul său, l-a informat pe președintele clubului Joan Laporta de decizia jucătorului de a semna cu Inter Miami, în ciuda faptului că i-a fost prezentată o propunere din partea Barcei, luând în considerare dorința clubului și a jucătorului ca acesta să îmbrace culorile blaugrana încă o dată.

Președintele Laporta a înțeles și respectă decizia lui Messi de a dori să concureze într-o ligă mai puțin competitivă, ceva mai departe de lumina reflectoarelor și de presiunea la care a fost supus în ultimii ani.

Atât Joan Laporta cât și Jorge Messi au căzut de comun acord să lucreze împreună pentru a promova un tribut potrivit din partea fanilor catalani pentru a onora fotbalistul care a fost, este, și va fi întotdeauna iubit de Barca” - FC Barcelona, într-un comunicat oficial.

În vârstă de 35 de ani (va împlini 36 pe 24 iunie), Lionel Messi a evoluat în carieră pentru FC Barcelona (2004-2021) și PSG (2021-2023), iar din vara acestui an se va alătura celor de la Inter Miami.

În acest moment, cota argentinianului este de €45 milioane, conform celor de la Transfermarkt.