După eliminarea rușinoasă din semifinalele Champions League, pentru Real Madrid au rămas patru etape fără miză în LaLiga, iar conducătorii pregătesc deja mutările pentru sezonul viitor.

Karim Benzema și Vinicius JuniorFoto: Irina R Hipolito / Shutterstock Editorial / Profimedia

Harry Kane, Dusan Vlahovic și Goncalo Ramos, pe lista celor de la Real Madrid

Spaniolii caută cu disperare un atacant pentru sezonul viitor. Plecarea lui Mariano îl lasă singur pe Karim Benzema în atac, iar clubul vizează mai multe nume din care se va alege concurența pentru francezul câștigător al Balonului de Aur, scrie Mundo Deportivo.

Joselu Mato (Espanyol) este unul dintre numele aflate pe listă. Fost la academia celor de la Real, ar putea fi adus pentru mai puțin de 5 milioane de euro.

Goncalo Ramos (Benfica) este văzut ca viitorul golgheter al Portugaliei, pentru care a marcat un hat-trick la Cupa Mondială în optimi contra Elveției. Are 21 de ani și o valoare de piață de 40 de milioane de euro.

Dusan Vlahovic (Juventus), vârf rapid și cu un stâng foarte puternic, fostul atacant al Fiorentinei are o cotă mare, de aproximativ 75 de milioane de euro.

Harry Kane (Tottenham) este un alt atacant de top care evoluează la un club mult prea mic pentru valoarea lui, iar în vară ar putea schimba campionatul pentru o sumă de 70-80 milioane de euro.

Julian Alvarez (Manchester City) este un pariu de viitor al „cetățenilor” și este greu de crezut că va fi lăsat să plece, chiar dacă momentan se află în umbra lui Haaland.

Alvaro Rodriguez (Real Madrid Castilla) va face parte din prima echipă în sezonul viitor și momentan este singurul atacant nou pe care Realul îl va avea în echipă.