Un grup de suporteri ai echipei AZ Alkmaar a atacat o zonă în care se aflau prietenii şi familiile jucătorilor formaţiei West Ham, joi seara, la finalul meciului care a adus calificarea grupării din Premier League în finala Conference League, informează BBC.

Scene violente in tribune la AZ Alkmaar - West Ham UnitedFoto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suporterii lui AZ Alkmaar au atacat zona în care se aflau familiile jucătorilor de la West Ham

„Au fost scene îngrozitoare”, spune Alistair Bruce-Ball, de la BBC, care a precizat că a văzut cum fani AZ loveau cu pumnii. Potrivit sursei citate, fotbaliştii Michail Antonio şi Said Benrahma au încercat să intervină.

„Va trebui să aşteptăm ca lucrurile să se calmeze, dar cea mai mare problemă este că s-a întâmplat în zona în care sunt familiile jucătorilor. Acolo a apărut problema şi mulţi jucători erau nervoşi pentru că nu reuşeau să vadă dacă membrii familiilor lor sunt ok.

Va trebui să îi întrebăm pe oficiali ce s-a întâmplat cu adevărat. Eu pot doar să spun că jucători au fost implicaţi pentru că era o zonă pentru familii” - David Moyes, antrenor West Ham.

El a precizat că şi apropiaţii săi erau în zona în care au avut loc incidentele: „Dacă am fost îngrijorat? Da, familia mea era acolo și aveam prieteni acolo”.

Săptămâna trecută, la meciul tur dintre cele două echipe, a existat un conflict între membri ai familiilor jucătorilor de la AZ Alkmaar şi fani West Ham, scrie News.ro.

Fiorentina - West Ham, finala UEFA Europa Conference League

Fiorentina și West Ham United se vor duela în marea finală a competiției UEFA Europa Conference League.

În semifinale, cele două echipe au trecut de Basel (4-3 la general, golul decisiv a fost marcat în minutul 120+9), respectiv AZ Alkmaar (3-1 la general).

Meciul pentru trofeu va avea loc pe data de 7 iunie la Praga.