Sadio Mane nu a impresionat la primul său sezon la Bayern Munchen. Mai mult decât atât, senegalezul a „punctat” la capitolul indisciplină, după ce l-a lovit pe Leroy Sane la finalul partidei cu Manchester City din UEFA Champions League. Fostul jucător al celor de la Liverpool este gata să revină în Premier League.

Sadio ManeFoto: Frank Hoermann / SVEN SIMON / DPA / Profimedia

Manchester United și Newcastle, pe urmele lui Sadio Mane

În vara anului 2022, Bayern Munchen realiza o achiziție spectaculoasă și plătea nu mai puțin de 32 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Sadio Mane de la Liverpool.

Deși la prima vedere majoritatea se aștepta ca mutarea să fie una de senzație, într-un final, primul sezon al lui Mane în Bundesliga nu a fost unul impresionant.

Senegalezul în vârstă de 31 de ani a strâns 37 de apariții în tricoul bavarezilor, a punctat de 12 ori și a oferit 6 pase decisive.

Bayern Munchen are însă parte de un sezon modest, iar cu două etape înainte de finalul sezonului, nu este încă sigură de titlul de campioană.

Eliminarea din Cupa Germaniei și din UEFA Champions League i-a făcut pe oficialii campioanei din Bundesliga să ia tot mai mult în calcul vânzarea lui Sadio Mane.

Ofertele nu întârzie să apară - Manchester United și Newcastle ar fi primele formații interesate să îl achiziționeze și cam singurele care i-ar putea satisface pretențiile financiare. Sadio Mane încasează 20 de milioane de euro pe an la Bayern.

Mai mult decât atât, Thomas Tuchel, actualul antrenor al celor de la Bayern Munchen, este decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui Mane din sezonul următor, astfel că o despărțire în vară ar fi benefică pentru ambele părți.