FC Barcelona este noua campioană a Spaniei, confirmarea matematică venind după victoria, scor 4-2, de pe terenul rivalilor locali de la Espanyol. În timpul bucuriei sărbătoririi titlului, Joan Laporta (președintele grupării blau-grana) le-a făcut o promisiune fanilor catalani.

Joan LaportaFoto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Joan Laporta promite transferuri și că va face tot ce-i posibil pentru a-l aduce înapoi pe Lionel Messi

Barcelona și-a îndeplinit visul cu Xavi pe banca tehnică: este noua campioană a Spaniei, titlul cu numărul 27 din istoria formației blau-grana.

În timpul bucuriei de după meciul cu Espanyol, Joan Laporta le-a făcut o promisiune fanilor catalani: le-a spus că va face tot ce este posibil pentru a-l aduce pe Lionel Messi înapoi pe Camp Nou.

„Vom face tot posibilul pentru a-l aduce înapoi”, a precizat Laporta făcând referire la viitorul în fotbal al lui Lionel Messi (35 de ani).

„Lucrăm deja la echipa din sezonul următor. Sperăm să ne întărim. Am pus la punct un plan de austeritate la club pentru a putea respecta regulamentul fair-play-ului financiar şi pentru a putea recruta. Ne facem treaba pentru a avea o echipă şi mai competitivă în sezonul următor”, a mai precizat președintele catalanilor.

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul acestui sezon, iar o prelungire a înțelegii cu gruparea de pe Parc des Princes pare mai degrabă utopică.

FC Barcelona și bucuria câștigării titlului din LaLiga