Radu Drăgușin a reușit promovarea alături de Genoa în Serie A, iar fundașul român a fost achiziționat definitiv de către formația antrenată de Alberto Gilardino. Acesta este acum pe radarul celor de la Napoli, proaspăta câștigătoarea a campionatului în Italia.

Radu DrăgușinFoto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Radu Drăgușin, pe lista celor de la Napoli

Cumpărat de Genoa de la Juventus pentru suma de 5.5 milioane de euro, Radu Drăgușin are un viitor strălucit în fotbal.

Fundașul care a adunat 38 de apariții în acest sezon pentru Genoa se află pe lista celor de la Napoli, care sunt dispuși să înainteze o ofertă, relatează publicația Napoli Calcio.

Mai mult decât atât, sursa citată precizează că Drăgușin ar mai fi lăsat un an împrumut la Genoa, înainte de a fi transferat definitiv sub comanda lui Luciano Spalletti.

După titlul cucerit în acest sezon, Kim Min-jae este tot mai greu de ținut la Napoli, astfel că italienii își iau măsuri de siguranță în cazul unei eventuale plecări.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin, ar fi precizat în cadrul emisiunii Digi Sport Special că Genoa ar fi refuzat o ofertă de 25 de milioane de euro pentru fundașul în vârstă de 21 de ani.

„A fost o ofertă de 25 de milioane de euro și cei de la Genoa au refuzat, vor undeva pe la 40 de milioane de euro. Ei nu vor să-l vândă, sunt foarte mulțumiți.

Ăștia 40 de milioane sunt puțin trași de păr, dar, dacă joacă încă un an, se pot lua banii ăștia, se pot face bonusuri de performanță, dar deocamdată sunt povești.

Mai are trei ani de contract cu Genoa. Fiind așa tânăr, cu atât de multe minute jucate, trezește interes. Cei de la Newcastle ziceau că vor jucători care încă nu au explodat. Radu e în această situație. Este un jucător de viitor, care a confirmat la un anumit nivel.” - a transmis acesta.