Manchester City a obținut o remiză importantă pe terenul celor de la Real Madrid, scor 1-1, iar Pep Guardiola a vorbit despre „un meci echilibrat” la conferința de presă.

Pep GuardiolaFoto: Jon Super / AP / Profimedia

>> VIDEO Scandal pe Bernabeu - Motivul pentru care tatăl lui Haaland a fost dat afară din loja sa

Antrenorul lui Manchester City a întrebat un reporter dacă știe cine este Real Madrid

Tehnicianul iberic a fost surprins în momentul în care reporterul beINSports i-a spus că toată lumea se aștepta ca Manchester City să o distrugă pe Real Madrid și a ținut să-i amintească cu cine s-a duelat formația sa.

„Care toți? Știți cu cine am jucat? Câte Champions League au? Nu e vina mea că ați crezut că vom câștiga cu 6-0” - Pep Guardiola.

Pep Guardiola și strategia pentru retur: „Să avem mai multă fluiditate în atac”

Guardiola a afirmat că Haaland a avut o misiune dificilă împotriva fundașilor Realului și a dezvăluit care este planul său pentru returul de pe Etihad Stadium.

​„Un meci echilibrat. Când noi eram mai buni, ei au marcat, când ei erau mai buni, noi am egalat. Au fost momente când jocul semăna cu cel de anul trecut. Opinia pe care o am despre Real Madrid rămâne aceeași, calificarea se va juca la Manchester.

Spațiile dintre Camavinga și Carvajal nu au fost ocupate de fundași centrali. Cei doi fundași centrali au fost cu Haaland, iar spațiile au fost ocupate de Valverde și Kroos. Atacantul atacă spațiile, dar nu a fost posibil pentru că ambii fundași au fost cu el. Am jucat mai bine anul trecut și am câștigat cu 4-3, dar Real Madrid a ieșit mai puternică din acel meci datorită rezultatului.

Am încercat să ne întoarcem la Manchester cu un rezultat de egalitate, va fi un meci foarte dificil. Vom vedea cum putem să ne apărăm mai bine și cum putem să fim mai eficienți și să avem mai multă fluiditate în atac” - Pep Guardiola, citat de Marca.

Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate (1-1) în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Partida a fost controlată de echipa lui Pep Guardiola, însă Thibaut Courtois a fost remarcatul serii în tabăra „los blancos”, având numeroase intervenții decisive.

Golurile au fost marcate de Vinicius ('36) și De Bruyne ('67), ambele cu șuturi din afara careului.

Returul de la Manchester, de pe Etihad Stadium, va avea loc în data de 17 mai.