Lionel Messi nu-și va prelungi contractul cu PSG, iar presa din Argentina s-a declarat revoltată de modul în care clubul și suporterii îl tratează pe campionul mondial.

Lionel MessiFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marți seară, Paris Saint Germain a anunțat că l-a suspendat pentru două săptămâni pe Lionel Messi, după ce argentinianul ar fi fost în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Presa din Argentina titrează: ​„PSG nu va fi niciodată la fel de mare ca Lionel Messi”

Jurnaliștii de la TyC Sports consideră că clubul PSG nu se va ridica niciodată la valoarea lui Messi și i-au criticat pe fanii campioanei Franței.

„Sancțiunea primită de Messi pentru călatoria în Arabia a fost premeditată. A fost o capcană să-i spună neoficial că poate pleca și în mijlocul zborului să-l cheme la antrenament. E ceva de genul malpraxis.

PSG poate că va câstiga într-o zi Champions League. Dacă insiști atât de mult pe ceva, mai devreme sau mai târziu ți se va da. Ceea ce nu poate face niciodată este să scoată un mare fotbalist, așa cum este și va fi Lionel Andres Messi pentru tot restul vieții. Rămâneți cu mizeria voastră. Nu ați meritat niciodată ce e mai bun.

Ceea ce acei fani egoiști și violenți nu se așteptau a fost ca al nostru căpitan să dea dovadă de curajul de a nu merge niciodată să le ofere vreun semn de afecțiune după ce l-au fluierat constant.

Să petreci 10 luni antrenându-te și jucând pentru a fi campion și să fii jignit în așa fel de un grup de idioți nu este normal. Și Messi are curajul care lor le lipsește cel mai mult.

Nu mai tolerăm nicio lipsă de respect pentru cineva care nu s-a ocupat de altceva decât să facă din respect un stil de viață, așa cum a făcut Messi” - TyC Sports.

>> Măsurile luate de PSG după ce fanii au amenințat că îi vor jigni în fiecare seară pe Lionel Messi și Neymar