Situația de la Paris Saint Germain scapă de sub control. După ce tatăl lui Messi a anunțat conducerea PSG-ului că argentinianul nu își va prelungi contractul, suporterii parizienilor s-au strâns la sediul clubului, unde au scandat împotriva fotbalistului în vârstă de 35 de ani.

Fanii celor de la PSGFoto: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Suporterii de la Paris Saint Germain au scandat împotriva lui Lionel Messi

Marți seară, Paris Saint Germain a anunțat că l-a suspendat pentru două săptămâni pe Lionel Messi, după ce argentinianul ar fi fost în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Concret, starul celor de la PSG nu are voie să folosească baza echipei, nu va evolua în niciun meci și nu va fi nici plătit de gruparea de pe Parc des Princes.

Mai mult decât atât, miercuri, jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunțat că despărțirea dintre argentinian și PSG este iminentă. Tatăl lui Messi i-ar fi anunțat deja pe oficialii clubului că argentinianul nu își va prelungi contractul scadent în vară.

Acest lucru nu le-a picat bine suporterilor, care s-au strâns miercuri seară la sediul clubului și au început să scandeze împotriva lui Messi și să îi adreseze diverse injurii.

PSG are 5 puncte avans față de locul 2 în Ligue 1 cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Echipa a fost însă eliminată din UEFA Champions League încă din faza optimilor și scoasă și din Cupa Franței de rivala Marseille.