Napoli s-a pregătit de sărbătorirea titlului în Serie A, dar remiza cu Salernitana de sâmbătă le-a amânat planurile. Pentru următoarea partidă de joi, disputată în deplasare cu Udinese, primăria a decis să amplaseze un ecran uriaș pe stadionul Diego Armando Maradona.

Jucatorii echipei NapoliFoto: Alessandro Garofalo/LaPresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suporterii lui Napoli vor urmări meciul cu Udinese pe un ecran uriaș

Meciul cu îi poate aduce lui Napoli primul titlu de campioană a Italiei după o pauză de 33 de ani.

Jucătorii lui Luciano Spalletti se vor deplasa joi la Udine, ocupanta locului 13, pentru etapa a 33-a din Serie A, o deplasare la care sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de fani napoletani - aproape jumătate din capacitatea Stadio Friuli - în ciuda deplasării lungi (840 km pe şosea între cele două oraşe), conform News.ro.

Napoli va transmite meciul pe un ecran gigant pe stadionul Maradona pentru a le permite fanilor săi să fie aproape de jucători, dar de la distanţă.

O remiză va fi suficientă pentru ca Napoli să câştige al treilea Scudetto din istoria sa, primul după 1990, când echipa era condusă de Diego Maradona.

Titlul ar putea fi asigurat chiar miercuri seară, dacă Lazio Roma, ocupanta locului doi, nu reuşeşte să învingă Sassuolo, locul 11.