​Federația Română de Fotbal a anunţat miercuri că Alexandru Pelici şi Daniel Mogoşanu nu vor mai continua ca selecţioneri ai echipelor naţionale de juniori U19, respectiv U18.

Alexandru Pelici, România U19Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Alexandru Pelici și Daniel Mogoșanu nu mai sunt selecționeri

Contractele celor doi tehnicieni expiră la finalul lunii aprilie, dar aceştia au solicitat ca angajamentele lor să nu fie prelungite, precizează sursa amintită.

Alexandru Pelici a preluat banca tehnică a reprezentativei U19 în septembrie 2022, reuşind calificarea la turul de elită din primăvara acestui an. Tricolorii au ratat calificarea la turneul final, după 3-1 cu Irlanda de Nord, 0-4 cu Norvegia şi 2-4 cu Franţa la mini-turneul din martie.

Daniel Mogoşanu a activat ca selecţioner la loturile naţionale de juniori ale României din iulie 2017, atunci când prelua reprezentativa U16. El a pregătit în ultima perioadă echipa Under-18 a României, care în toamnă va promova la categoria de vârstă Under-19 şi va debuta în calificările pentru Campionatul European din 2024.

În ultimele meciuri ale echipei sub comanda lui Mogoşanu, România a pierdut de două ori în faţa Italiei, cu 1-3 şi 0-2, luna trecută, în Peninsulă, scrie Agerpres.