Sadio Mane a primit o amendă uriașă după conflictul de săptămâna trecută cu coechipierul său, Leroy Sane, iar clubul Bayern Munchen pare decis să renunțe în vară la jucătorul senegalez.

Jucătorii celor de la Bayern MunchenFoto: Sven Hoppe / DPA / Profimedia

Sadio Mane, amendat cu 300.000 euro, ar putea părăsi Bayern Munchen

Lucrurile au degenerat după înfrângerea suferită de germani pe terenul lui Manchester City în Champions League, iar Mane l-a lovit pe Sane, fiind despărțiți de ceilalți jucători, scrie Daily Mail.

Dacă Leroy Sane a rămas cu buza spartă, Sadio Mane a fost lăsat în afara lotului la partida cu Hoffenheim și a primit o sancțiune financiară pe măsura salariului său de aproximativ 19 milioane de euro anual.

Conform presei germane, Bayern l-a amendat cu peste 300.000 de euro, cea mai mare astfel de sancțiune din istoria clubului.

Thomas Tuchel l-a inclus pe Mane în lotul pentru returul cu Manchester City, dar zilele senegalezului în Germania par numărate.

Noul antrenor nu îl consideră un element esențial în planurile sale tactice și în sistemul de joc folosit, iar clubul va încerca să îl vândă la sfârșitul acestui sezon.