Autoritățile investighează o partidă disputată de Dinamo București în sezonul trecut în prima ligă, pentru o potențială fraudă legată de pariuri, informație confirmată și de Federația Română de Fotbal.

Jucator de la Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

CS Mioveni – Dinamo, sub lupa FRF – Steliano Filip, faulturi suspecte

Partida dintre CS Mioveni și Dinamo din sezonul trecut, câștigată de argeșeni cu scorul de 2-0, a atras atenția FRF și a autorităților, după ce au fost emise avertizări pentru o posibilă manipulare pentru pariuri, scrie GSP.

Principalul vizat este Steliano Filip, căpitanul dinamoviștilor la acel moment, care în prima jumătate de oră a partidei a comis patru faulturi, pentru care a primit într-un final cartonașul galben. Până la finalul partidei, fundașul stânga nu a mai comis niciun fault.

Conform Gazetei Sporturilor, Federația Română de Fotbal a confirmat ancheta în cazul partidei suspecte.

„Vă putem confirma faptul că Departamentul de Integritate și Antifraudă din cadrul FRF a demarat o anchetă pe seama partidei menționate și că rezultatele acesteia au fost înaintate organelor abilitate. Fiind vorba de o anchetă aflată încă în desfășurare, nu putem oferi la momentul actual mai multe detalii”, a anunțat FRF.