Imediat după plecarea lui Lionel Messi de pe Camp Nou, Barcelona i-a oferit tricoul cu numărul 10 lui Ansu Fati, dar internaționalul spaniol nu a confirmat și acum catalanii i-au stabilit prețul pentru cluburile care sunt interesate de el.

Ansu FatiFoto: Pressinphoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Măsurile luate de Barcelona pentru a-l readuce pe Lionel Messi pe Camp Nou

Barcelona așteaptă oferte pentru Ansu Fati

Barcelona caută soluții pentru aducerea lui Lionel Messi înapoi pe Camp Nou, iar oficialii clubului catalan îl scot la vânzare pe Ansu Fati, fotbalistul pentru care au refuzat și oferte de 150 de milioane de euro.

Spaniolul de 20 de ani a primit tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Lionel Messi, dar acesta nu a confirmat.

Ansu Fati a suferit și o accidentat gravă care l-a scos mult timp din circuit, iar acum prinde din ce în ce mai rar primul 11 în echipa lui Xavi.

Joan Laporta a luat decizia de a-l vinde pe tânărul fotbalist, însă suma pe care Barcelona o solicită în schimbul acestuia este foarte mică, raportat la cât valora acesta în urmă cu un an.

Potrivit beteve, Barcelona așteaptă o ofertă de aproximativ 40 de milioane de euro în schimbul lui Ansu Fati.

„Ansu Fati este devotat proiectului, iar tatăl său nu îi vrea decât binele. Dar nu pot garanta că Ansu Fati va rămâne 100%, pentru că nu depinde de mine. Ce pot să vă spun e că Xavi are încredere în el.

I-am spus lui Ansu că își poate decide singur viitorul. Eu nu vreau niciodată ca jucătorii crescuți în La Masia să plece de la Barcelona.” - a declarat Rafa Yuste, vicepreședintele Barcelonei.

40 de apariții, 7 goluri și 3 assist-uri sunt cifrele lui Ansu Fati în acest sezon pentru Barcelona.

35 de milioane de euro este cota de piață a acestuia conform Transfermarkt.