CFR Cluj întâlnește joi FC Argeș în sferturile de finală ale Cupei României, iar Dan Petrescu și-a arătat îngrijorarea la conferința de presă dinaintea partidei din Gruia.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu, mai îngrijorat de meciul cu FC Argeș decât de cel din SuperLiga cu FCSB

CFR Cluj nu a obținut încă un succes în play-off, iar campioana României are probleme de lot din ce în ce mai mari.

Formația antrenată de Dan Petrescu întâlnește joi FC Argeș în sferturile Cupei României, iar tehnicianul ardelenilor și-a arătat îngrijorarea înainte de duelul cu formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă.

Mi-aş dori din tot sufletul să câştig şi eu acest trofeu, mai ales că la CFR am câştigat doar campionatul, fără să câştig Cupa sau Supercupa. Când e un trofeu trebuie să joci mereu sută la sută.

Noi am avut mereu prioritate campionatul, chiar dacă în Cupă niciodată nu am tratat-o să zici: Nu mă interesează. Mi-aş dori să trec de Argeş, şi apoi vorbim.

Meciul acesta este mai greu decât cel cu FCSB, din punct de vedere al antrenorului. Jucătorii la meciul cu FCSB nu au nevoie de prea multă motivaţie.

Sunt mari probleme de lot. Meciul ăsta vine… Mai rău de atât nu se putea. Sunt îngrijorat. Nu poţi să bagi toţi jucătorii joi, pe ninsoare, şi duminică, peste două zile, să joci cu FCSB un meci foarte important.

Cei care au jucat mai puţin trebuie să demonstreze şi ei că merită să fie aici, la CFR. Unii jucători care nu au jucat deloc o să joace mâine.

Boateng e accidentat, Camora e accidentat, Bordeianu e suuspendat, Deac e accidentat… Ei nu pot să joace nici măcar cu FCSB. Nu am ajuns în sferturi să jucăm aşa, să treacă timpul.

Orice meci e important, dacă ieşim din Cupă rămâne campionatul. Trebuie să tratăm acest meci ca pe o finală - a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Sferturile Cupei României

UTA Arad - FC U Craiova 1948 1-0

Hermannstadt - Universitatea Cluj 1-2

6 aprilie

18:00 Sepsi Sfântu Gheorghe - CS Mioveni

21:00 CFR Cluj - FC Argeș