Barcelona nu are foarte multe variante pentru postul de atacant central, bazându-se în prezent doar pe Robert Lewandowski. Patrick Kluivert, fostul jucător al catalanilor, a propus doi jucători pentru vara anului 2023.

Roberto FirminoFoto: Peter Powell / PA Images / Profimedia

>>> UEFA anunță o anchetă - Ce riscă FC Barcelona în urma „cazului Negreira”

Roberto Firmino și Goncalo Ramos, propuși la Barcelona

Barcelona trebuie să caute soluții din vară pentru postul de atacant, chiar dacă în prezent îl au pe Robert Lewandowski.

Patrick Kluivert, fostul jucător al Barcelonei, a vorbit într-un interviu pentru Barca Blaugranes despre situația actuală de la club, dar și ce variante de atacanți propune pentru echipa antrenată de Xavi Hernandez.

Patrick Kluivert a propus varianta Roberto Firmino, cel care va deveni în această vară liber de contract după despărțirea de Liverpool.

Totodată, olandezul l-a adus în discuție și pe Goncalo Ramos, fotbalistul celor de la Benfica Lisabona.

„Fairplay-ul financiar este ceva de care trebuie să ții cont, dar cine este pe lista mea de dorințe?

Cu siguranță trebuie să fie un atacant. Pe lângă Lewandowski, tu trebuie să mai ai un atacant central. Îmi place foarte mult Roberto Firmino. Îmi place mult și Goncalo Ramos, care este un jucător bun și a făcut o treabă excelentă pentru echipa Portugaliei, dar și la Benfica. Semnând la Barcelona, cred că ar fi și un jucător foarte interesant.

Un atacant este fix de ce are nevoie pentru a da putere echipei. Restul este bine dacă toată lumea ar rămâne.” - a precizat acesta, conform Mundo Deportivo.

Dacă în cazul lui Roberto Firmino, lucrurile ar fi destul de simple (acesta s-a propus deja la Barcelona), în cazul lui Goncalo Ramos, Barcelona nu ar avea o misiune atât de ușoară.

Fotbalistul de la Benfica Lisabona are o clauză de reziliere de peste 100 de milioane de euro, lucru care îi pune mari piedici Barcelonei, care suferă din punct de vedere financiar.