După ce a fost eliminată de Bayern Munchen din optimile UEFA Champions League, Paris Saint Germain se confruntă cu mai multe probleme în ceea ce privește relația dintre jucători și antrenor.

Lionel MessiFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lionel Messi a părăsit antrenamentul celor de la PSG - Christophe Galtier a încercat să îl întoarcă din drum

Lionel Messi mai are doar câteva luni de contract cu Paris Saint Germain, iar presiunea la formația de pe Parc des Princes crește din ce în ce mai mult.

Eliminarea din optimile UEFA Champions League a adâncit prăpastia în care se află echipa, iar până în prezent oficialii campioanei Franței nu au ajuns la un acord cu Lionel Messi pentru prelungirea înțelegerii scadente în vară.

Unul dintre principalele motive ar fi relația pe care acesta o are cu tehnicianul Christophe Galtier.

Potrivit jurnalistului Hadrien Grenier, Lionel Messi ar fi părăsit antrenamentul de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de Christophe Galtier.

Tehnicianul a încercat să îl întoarcă din drum pe Messi, dar fără rezultat.

Criticat de presa din Franța pentru prestațiile din dubla cu Bayern Munchen, antrenorul celor de la Paris Saint Germain i-a luat apărarea lui Lionel Messi.

„Am văzut criticile aduse lui Messi după meciurile cu Bayern. Leo nu a jucat singur. A fost decisiv în dese rânduri, e un jucător important pentru noi. Se antrenează zilnic și e fericit să joace pentru PSG.

Nu știu nimic despre viitorul lui, e prea devreme să prevedem ce se va întâmpla.” - spunea Galtier.