Paris Saint Germain a fost eliminată din faza optimilor UEFA Champions League de către Bayern Munchen (3-0 la general), iar atmosfera din cadrul clubului este una destul de tensionată.

Duel pentru minge între Eric Choupo-Moting și Lionel MessiFoto: Glenn Gervot / Zuma Press / Profimedia

>>> Kylian Mbappe explică eliminarea lui PSG din Champions League

Lionel Messi, decis să rămână la Paris Saint Germain și din sezonul următor

Aflat în ultimele luni de contract cu Paris Saint Germain, Lionel Messi a fost subiectul mai multor posibile transferuri pentru vara anului 2023.

Proaspăt câștigător al Cupei Mondiale, Messi este dorit foarte mult de David Beckham la Inter Miami. Americanii au avut mai multe discuții cu tatăl lui Lionel Messi, dar nu s-a ajuns la un consens privind o potențială mutare în Major League Soccer.

Nici oficialii celor de la Paris Saint Germain nu au primit un răspuns pozitiv din partea lui Messi, dar jurnalistul Cesar Luis Merlo a precizat că starul argentinian își dorește să rămână pe Parc des Princes, în ciuda unei noi eliminări premature din Liga Campionilor.

„Până azi, poziția lui Lionel Messi nu s-a schimbat deloc: intențiile sale sunt să rămână la PSG.

Sunt programate întâlniri pentru reînnoirea contractului care va expira pe 30 iunie, pentru a pune la punct anumite detalii. Deocamdată, nicio altă destinație nu este luată în considerare.” - a fost mesajul acestuia de pe Twitter.

De când a semnat cu Paris Saint Germain, Lionel Messi a strâns 64 de apariții. Fostul jucător al Barcelonei a punctat de 29 de ori pentru campioana Franței și a oferit nu mai puțin de 31 de pase decisive.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Leo Messi conform Transfermarkt.