Club Brugge, revelația acestui sezon de UEFA Champions League, a fost eliminată categoric de Benfica din faza optimilor (7-1 la general ), iar belgienii l-au demis pe antrenorul Scott Parker.

Scott ParkerFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Scott Parker a fost demis de la Club Brugge - Antrenorul era dat afară în august 2022 de la Bournemouth

După o aventură de aproximativ un an și două luni pe banca celor de la Bournemouth, Scott Parker a fost demis de către formația britanică (august 2022).

La final de 2022, antrenorul englez în vârstă de 42 de ani a fost angajat de către revelația sezonului din UEFA Champions League.

Belgienii de la Club Brugge l-au contactat pe tehnicianul care mai antrenase în trevut și la Fulham, echipa fiind calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

După o dublă de coșmar cu Benfica, pierdută cu scorul de 7-1 la general, Scott Parker a fost demis și de la echipa din campionatul Belgiei, la 7 luni distanță de despărțirea de Bournemouth.

Evident, această decizie nu a venit doar din cauza eliminării din Liga Campionilor, ci și din cauza rezultatelor slabe din campionat.

Cu Scott Parker pe bancă, Club Brugge a câștigat doar două meciuri (cu Zulte Waregem și Gent). În rest, Brugge a strâns 6 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri.