Meciul câștigat de AC Milan cu Atalanta în Serie A (2-0) a marcat două reveniri importante în tabăra campioanei en-titre, cea a portarului Mike Maignan, dar și a lui Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan IbrahimovicFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Zlatan Ibrahimovic lovește din nou - Declarația virală a suedezului de 41 de ani

Zlatan Ibrahimovic, optimist după revenirea pe teren în Serie A - AC Milan, egala lui Inter în clasament

După aproape un an de zile, Zlatan Ibrahimovic a revenit pe terenul de fotbal la vârsta de 41 de ani.

Atacantul a fost introdus pe teren în minutul 74 al partidei cu Atalanta, iar suedezul a fost destul de activ în cele aproape 20 de minute rămase de disputat.

Imediat după meci, legendarul atacant a vorbit despre cum s-a simțit după aproape un an fără un meci oficial și chiar a subliniat că este pregătit să mai joace câțiva ani dacă va avea aceeași stare bună.

Ibrahimovic mai are contract cu AC Milan până în vara anului 2023, dar este foarte aproape de a-și prelungi contractul, urmând să câștige între 1 și 1.5 milioane de euro pe an.

„Am suferit foarte mult, dar m-am întors și mă simt foarte bine acum. Nu sunt aici pentru a juca 5-6 minute, vreau să joc un meci întreg.”

„Mă simt ca Jokic în NBA. Dacă mă simt așa cum m-am simțit astăzi, voi continua să mai joc ani buni, nu doar un singur an.” - a declarat Zlatan imediat după meci.