Zlatan Ibrahimovic a revenit pe terenul de fotbal după o pauză de 9 luni, iar după partida dintre AC Milan și Atalanta din Serie A (2-0) a oferit citatul zilei.

Zlatan IbrahimovicFoto: Francesco Scaccianoce/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zlatan Ibrahimovic: Joc gratis ca să-i dau banii lui Leao

Cunoscut pentru declarațiile sale spumoase făcute de-a lungul carierei, Ibra a lovit încă o dată.

Întrebat dacă încearcă în vreun fel să o ajute pe AC Milan să-i prelungească contractul lui Rafael Leao (înțelegere scadentă în vara lui 2024), Zlatan a oferit un răspuns în stilu-i caracteristic.

Suedezul spune că și-a scăzut salariul primit de la AC Milan pentru ca banii să-i fie dați lui Leao pentru a semna noul angajament.

„Joc gratis, ce mai vrei? Vrei și casa mea? Ia-o”, a punctat Ibrahimovic, declarația acestuia viralizându-se.

În vârstă de 23 de ani, Leao este dorit de formațiile cu pretenții și bani de pe Bătrânul Continent, de atacantul lusitan înteresându-se grupări precum Manchester City, Real Madrid, Chelsea și PSG.

Cotat la €85 de milioane, Leao tot întârzie să-și prelungească înțelegerea cu Milan, iar oficialii campioanei Italiei ar putea lua în considerare să-l vândă în vara acestui an pentru a nu-l ceda gratis în 2024 (cum s-a întâmplat cu Gianluigi Donnarumma, Hakan Çalhanoglu și Franck Kessie).

AC Milan a câștigat meciul cu Atalanta, scor 2-0, partidă care a marcat revenirea lui Zlatan Ibrahimovic (41 de ani) pe teren după o pauză de nouă luni de zile.

În urma acestui succes, Milan a egalat-o la puncte pe marea rivală Inter, ocupanta locului 2 din ierarhie.

Serie A, clasament

1 Napoli 65 puncte / 24 de meciuri

2 Inter 47 / 24

3 AC Milan 47 / 24

4 AS Roma 44 / 23

5 Lazio 42 / 23

5 Atalanta 41 / 24 etc.