Ciprian Tătărușanu a devenit principalul portar al celor de la AC Milan după accidentarea lui Mike Maignan, dar francezul a revenit la antrenamente și este gata să își recapete postul de titular.

Ciprian TatarusanuFoto: Ian Walton / AP / Profimedia

Mike Maignan revine în echipa de start a Milanului - Ciprian Tătărușanu, out din echipa lui Stefano Pioli

Cu 22 de apariții în acest sezon pentru AC Milan, Ciprian Tătărușanu este gata să lase postul de titular din poarta campioanei Italiei, după ce Mike Maignan a revenit la antrenamentele echipei.

Portarul român se află în ultimele luni de contract cu AC Milan și din sezonul următor are șanse mari să evolueze tot în Serie A și să aibă garantat postul de titular.

Mike Maignan este așteptat să revină în primul 11 la începutul lunii martie, ceea ce înseamnă că Tătărușanu se mai poate bucura la un singur meci de postul de titular.

Potrivit Gazzetta dello Sport, portarul român va fi titular în duelul de pe 18 februarie cu Monza, iar din etapa următoare Maignan va reveni în echipa de start.

În 6 dintre cele 22 de partide, Ciprian Tătărușanu a reușit să mențină poarta Milanui intactă, ultimul exemplu fiind victoria din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Tottenham (1-0).