Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Chelsea, N'Golo Kante are șanse tot mai mari să părăsească formația de pe Stamford Bridge la finalul acestui sezon.

N'Golo KanteFoto: John Walton / PA Images / Profimedia

N'Golo Kante este dorit în LaLiga la Atletico Madrid

În continuare accidentat, N'Golo Kante se gândește la ce urmează să se întâmple în vara acestui an, când va rămâne liber de contract.

Aflat în ultimele 6 luni de contract, mijlocașul francez nu și-a prelungit acordul cu Chelsea și nici nu are de gând să o facă, potrivit presei din Anglia.

Campion mondial cu naționala Franței în 2018, Kante a fost foarte aproape de a se înțelege cu Barcelona, dar, conform Mundo Deportivo, mijlocașul este dorit de Atletico Madrid.

Formația din Madrid caută să transfere mai mulți jucători în vară pentru a se putea lupta de la egal la egal cu Real Madrid și Barcelona, iar jucătorul în vârstă de 31 de ani pare varianta ideală pentru a betona mijlocul terenului.

Cotat la 30 de milioane de euro conform Transfermarkt, Kante a strâns 222 de apariții în Premier League, pentru Leicester și Chelsea.

12 goluri și 16 pase decisive are Kante pe prima scenă a fotbalului britanic. A câștigat de două ori Premier League, cu Leicester (2016) și Chelsea (2017).

Pe lângă asta, Kante a mai cucerit Cupa Angliei, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.