Bănel Nicoliță (38 de ani), fost jucător la FCSB în perioada ianuarie 2005 - august 2011, a povestit momentele prin care a trecut după o înfrângere suferită în fața lui Dinamo, scor 2-4, în aprilie 2007.

Bănel NicolițăFoto: GSP.ro

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce a urmat după ce a fost așteptat, la câteva ore de la fluierul de final al partidei, în fața blocului în care locuia în Prelungirea Ghencea, de 5 mașini pline cu ultrași steliști.

„M-am trezit cu cinci maşini de suporteri la mine acasă, la apartament. M-au aşteptat. După meciul cu Dinamo, când am pierdut cu 2-4 (...) Eram supărat, plângeam pe drum. Stăteam în Prelungirea Ghencea, aveam apartament. Era pe la 11:30, 12:00 noaptea. După meci a fost. Am mers acasă să mă schimb şi eu, să plec la Brăila.

Când am ajuns jos, văd cinci maşini. În linie, la mine la scară. Niciodată nu a fost aşa. Eram singur. Au coborât câte cinci inşi din fiecare maşină. Erau îmbrăcați în roşu şi albastru, am zis că sunt ai mei. Au coborât ei şi mi-au spus: «Crezi că e frumos ce aţi făcut voi aici?». Le-am şi spus: «Voi credeţi că voiam să pierdem? Eu sunt stelist adevărat. Mie îmi place acum să merg să fac Paştele acasă?»

Au venit în faţă. Mi-a fost puţin frică, teamă. Erau vreo 60 de inşi cu totul. Îţi dai seama, să îi vezi pe toţi la scară. La ce viteză aveam, lăsam şi geanta de echipament acolo...”, a relatat Bănel Nicoliță.

Citește integral pe GSP.ro