Fostul internațional Dino Baggio a vorbit despre moartea lui Gianluca Vialli, care îi ridică niște semne de întrebare, după ce în perioada anilor '90 luau cu toții substanțe despre care nu știe cum acționează pe termen lung.

Gianluca VialliFoto: Maurizio Borsari / AFLO / Profimedia

Dino Baggio acuză că fotbaliștii erau dopați intenționat

Dino Baggio a fost unul dintre cei mai buni mijlocași italieni ai anilor '90. Campion european Under 21 în 1992, doi ani mai târziu a ajuns în finala Cupei Mondiale din SUA, pierdută la penaltiuri de Italia în fața Braziliei, scrie As.com.

Într-un interviu, fostul fotbalist în vârstă de 51 de ani a vorbit despre moartea lui Vialli, dar a făcut referire și la dispariția lui Sinișa Mihajlovic.

„Luca ne-a părăsit prea devreme. Ar fi necesar să investigăm substanțele pe care le luam în acel moment. Întotdeauna a existat dopaj și trebuie stabilit dacă unele suplimente nu ne-au făcut rău în timp. Mă tem pentru mine, prea multor fotbaliști li se întâmplă, boli, decese”, a declarat Baggio.

Internațional de 60 de ori pentru Italia, Dino Baggio a evoluat de-a lungul carierei pentru Torino, Inter Milano, Juventus, Parma și Lazio.