Lumea fotbalului îl critică pe președintele Federației de Fotbal din Franța după mesajul urât transmis de acesta la adresa lui Zinedine Zidane.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

Zinedine Zidane, atacat de președintele Federației de Fotbal din Franța - Kylian Mbappe i-a luat apărarea

Real Madrid, mesaj ferm pentru Noel Le Graet - Câștigătoarea UEFA Champions League este alături de Zinedine Zidane

Zinedine Zidane a refuzat oferte din partea celor de la Paris Saint Germain și Manchester United, pentru a prelua naționala Franței, dar imediat după CM din Qatar, Federația i-a prelungit contractul lui Didier Deschamps.

Mai mult decât atât, președintele Federației de Fotbal din Franța a avut un mesaj urât la adresa fostului tehnician al echipei Real Madrid, iar clubul din Spania a răspuns ferm printr-un comunicat.

„Real Madrid regretă declarațiile făcute de către președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, în legătură cu Zinedine Zidane, una dintre cele mai mari legende din istoria sportului.

Aceste cuvinte arată lipsă de respect față de unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume, iar clubul nostru așteaptă o rectificare imediată.

Zinedine Zidane, campion mondial și european alături de țara sa, întruchipează valorile sportului și a dovedit acest lucru în cariera sa profesionistă de jucător și antrenor.

Declarațiile președintelui federației sunt nepotrivite pentru cineva care se află într-o asemenea poziție, la fel ca cele făcute despre căpitanul nostru, Karim Benzema, actualul Balon de Aur, câștigător al Nations League cu Franța și de cinci ori câștigător al UEFA Champions League, printre altele.” - au scris cei de la Real Madrid.