Lionel Messi joacă în prezent la ultima Cupă Mondială din cariera sa de fotbalist, însă argentinianul se gândește deja la următoarea mutare la nivel de club.

Lionel Messi, in tricoul lui PSGFoto: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Contractul lui Lionel Messi pe Parc des Princes este scadent în vara anului 2023 și deși oficialii campioanei Franței și-au manifestat intenția de a-i prelungi contractul, se pare că Messi este gata de o nouă provocare.

Lionel Messi, din ce în ce mai aproape de Inter Miami

Conform jurnaliștilor de la The Times, Lionel Messi și cei de la Inter Miami sunt foarte aproape de a ajunge la o înțelegere, iar mai multe informații privind stadiul negocierilor vom afla cel mai probabil după CM Qatar 2022.

Ajuns la Paris Saint Germain în vara anului 2021, Lionel Messi a strâns până în prezent 53 apariții în tricoul echipei de pe Parc des Princes. 23 goluri și 29 assist-uri sunt cifrele lui Messi la PSG.

Argentinianul a recunoscut acum câțiva ani că și-ar dori să joace cândva în Statele Unite ale Americii.

„Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite într-o zi. A fost întotdeauna unul dintre visele mele.” - spunea Lionel Messi.

Se pare că cea mai mare influență în cazul unei potențiale înțelegeri ar avea-o David Beckham, coproprietarul clubului din Major League Soccer.

Fostul mare internațional englez este dispus să îi aducă și doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi, foștii săi colegi de la Barcelona, Cesc Fabregas și Luis Suarez.