Arabia Saudită a oferit cea mai mare surpriză de până acum de la Mondialul din Qatar: 2-1 cu Argentina. Succesul nu a trecut neobservat de către prințul moștenitor Mohammed bin Salman: jucătorii arabi vor primi câte un autoturism de lux.

Jucatorii Arabiei Saudite la CM 2022 QatarFoto: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Meciurile zilei la Mondialul din Qatar - Messi și Argentina pleacă acasă în cazul unei înfrângeri cu Mexic

Câte un Rolls Royce Phantom pentru jucătorii Arabiei Saudite pentru victoria cu Argentina

Victoria uriașă cu Argentina „s-a lăsat” cu bucurie mare în Arabia Saudită: a fost dată o zi liberă (23 noiembrie a fost decretată zi de sărbătoare națională), iar prințul Mohammed bin Salman a anunțat recent că recompensa pentru elevii lui Herve Renard va fi următoarea - câte o mașină Rolls Royce Phantom, informează Marca.com.

Vorbim de un automobil care are preț de pornire suma de $460.000. De asemenea, bolidul de lux atinge 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Va fi un stimulent destul de important pentru jucătorii Arabiei Saudite să încerce să ofere o nouă surpriză la CM 2022 Qatar. Sâmbătă, de la ora 15:00, Arabia Saudită va întâlni Polonia.

În acest moment, Arabia Saudită este lidera surprinzătoare a unei grupe din care mai fac parte Argentina, Polonia și Mexic.

Grupa C, clasament

1 Arabia Saudită 3 puncte

2 Polonia 1

3 Mexic 1

4 Argentina 0