Rapid a învins aseară campioana României, CFR Cluj (2-1), într-un alt duel de campionat ce a avut la bază faze controversate și decizii inexplicabile.

Mihai StoicaFoto: HotNews / DP

Deși din acest sezon Superliga României beneficiază de video-arbitraj, se pare că în unele momente atât arbitrul de centru, cât și cei aflați în camera VAR, nu au luciditatea necesară pentru a analiza faza și iau decizii total eronate.

Este și exemplul meciului de aseară, la faza celui de-al doilea penalty primit de Rapid, în urma unui duel dintre Andrei Burcă și Marko Dugandzic. După o ținere reciprocă, centralul Cătălin Popa a dictat lovitură de la 11 metri, iar atacantul Rapidului a transformat de la punctul cu var. A fost golul prin care giuleștenii au câștigat jocul și s-au apropiat de liderul Farul Constanța în clasament.

Meme Stoica, reacție după penalty-ul primit de Rapid și ironie la adresa lui Cătălin Popa

Meme Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat imediat un mesaj pe Facebook după cel de-al doilea penalty primit de Rapid.

Mai mult decât atât, Meme Stoica l-a ironizat și pe centralul Cătălin Popa, în dimineața zilei de luni, cu o altă postare pe pagina sa de Facebook.

Ambele penalty-uri au fost analizate și de Ion Crăciunescu, care a dat verdictul în privința celor două faze.