Hapoel Beer Sheva a anunțat că a obținut serviciile lui Adrian Păun, jucător care are în palmares cinci titluri de campion al României alături de CFR Cluj.

Adrian PaunFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adrian Păun este noul jucător al echipei Hapoel Beer Sheva

„Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Păun a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători de la echipa clujeană, reuşind să marcheze de 29 de ori. Îi mulţumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!” - CFR Cluj, pe Facebook.

Fanatik informează că CFR Cluj va primi 200.000 de euro în schimbul jucătorului. În funcție de evoluțiile lui Păun, campioana României ar mai putea încasa încă 500.000 de euro.

Potrivit Transfermarkt, Adrian Păun are o cotă de piață de 1.600.000 de euro.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciurile viitoare” - Adrian Păun, pentru pagina de Facebook a clubului Hapoel Beer Sheva.

Hapoel Beer Sheva a eliminat-o în acest sezon pe CSU Craiova din preliminariile Conference League, la loviturile de departajare. Formația din Israel a ajuns în grupele competiției (evoluează într-o grupă din care mai fac parte Villarreal, Lech Poznan și Austria Viena).