FCSB a obținut, duminică, doar un egal, scor 1-1, în fața nou-promovatei U Cluj, în prima etapă a Superligii. Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a vorbit după partidă despre nemulțumirile pe care le-a sesizat în jocul echipei sale.

Anton PetreaFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Cluj a deschis scorul prin Bălan ('45+4), iar vicecampioana a egalat prin Tănase ('55, penalty).

În minutul 24, Tescan (U Cluj) a trimis bine din lovitură liberă, mingea a intrat în poartă, dar reușita a fost anulată cu ajutorul VAR-ului (Chipciu a deviat decisiv cu mâna).

Zece minute mai târziu, Tănase a înscris cu o lovitură de cap, dar nici acest gol nu a fost validat: atacantul gazdelor se afla în ofsaid.

FCSB a cerut un penalty în minutul 40, după ce mingea a căzut pe mâna lui Romario Pires în careu, dar sistemul VAR nu a mai intervenit.

Toni Petrea consideră că FCSB a făcut multe greșeli contra lui U Cluj și nu a avut ritm de joc

Antrenorul roș-albaștrilor a încercat să explice punctele slabe ale echipei sale după egalul de pe Arena Națională, punând remiza pe seama greșelilor și a lipsei de ritm.

„Am făcut destule greşeli, iar în repriza a doua puteam sa fim taxaţi pe contraatac.

Rezultatul nu mă mulţumeşte, iar evoluţia echipei nu a fost pe placul meu, pentru că nu am fost atenţi şi ne-am expus foarte mult. A contat, clar, şi lipsa lui Radunovic.

La pauză le-am spus că trebuie să jucăm mai repede şi să punem presiune, dar jocul nostru ofensiv nu a funcţionat cum trebuie nici în prima, nici în a doua repriză.

Încă nu avem ritm şi asta înseamnă că trebuie să gestionăm extrem de bine situaţia din săptămâna care vine, când avem de jucat în cupele europene şi cu Rapid” - Toni Petrea.

SuperLiga, rezultatele înregistrate până acum în prima etapă

Hermannstadt - CS Mioveni 3-0

CSU Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-2

FC Argeș - UTA Arad 2-0

CFR Cluj - Rapid București 1-0

Farul Constanța - U Craiova 1948 2-1

FCSB - Universitatea Cluj 1-1.

Se mai joacă în prima etapă din SuperLiga

FC Botoșani - Chindia Târgoviște / luni, ora 18:30

Petrolul Ploiești - FC Voluntari / luni, ora 21:30

*Meciurile vor fi în direct pe Digisport 1, Primasport 1 și Orangesport 1.