Uli Hoeness, membru în conducerea lui Bayern Munchen, s-a arătat uimit de oferta Barcelonei pentru Robert Lewandowski susținând că formația catalană este în pragul falimentului din cauza datoriilor.

Robert LewandowskiFoto: Neil Hanna / Zuma Press / Profimedia Images

FC Barcelona a transmis o primă ofertă scrisă pentru atacantul polonez Robert Lewandowski.

Catalanii sunt dispuși să ofere 32 de milioane de euro pentru vârful polonez al lui Bayern.

Uli Hoeness a comentat oferta venită din Catalonia susținând că nu este normal ca un club cu probleme financiare atât de mari să facă o ofertă de acest gen pentru Lewandowski, conform Marca.com.

Uli Hoeness și oferta Barcelonei pentru Robert Lewandowski

„Barcelona vrea să-l transfere pe Lewandowski în condițiile în care avea o datorie de 1.3 miliarde acum șase luni. În Germania, ar fi fost deja în faliment.

Falimentul îi bate la ușă Barcelonei și clubul face o ofertă de zeci de milioane de euro pentru un jucător al lui Bayern.

În acest moment, nimeni de la Bayern nu-l va lăsa pe Lewandowski să plece.

Bayern încă nu i-a găsit înlocuitor. Poate dacă rămâne, joacă bine și continuă să se simtă bine în Germania alături de familie, va veni în ianuarie și va spune că vrea să rămână” - Uli Hoeness.

Contractul lui Robert Lewandowski cu Bayern Munchen expiră în 2023, iar presa germană susține că atacantul nu și-ar dori să mai continue la campioana din Bundesliga.