Real Madrid s-a încoronat din nou în La Liga după victoria în meciul cu Espanyol, iar jucătorii și managerul Carlo Ancelotti au început sărbătorirea pe gazon, înainte de a se urca în autobuz pentru a se bucura cu fanii la Cibeles.

HotNews.roFoto: Hotnews

Și la doar o zi după al 35-lea succes în Primera, italianul a ținut să continue sărbătorirea cu o serie de celebrități din lumea sportului, multe dintre nume fiind ale unor foști jucători la Los Blancos. Și jucători de tenis, cunoscuți suporteri ai Realului au fost prezenți, printre care Rafael Nadal, după cum relatează Marca.

La reședința doctorului Angel Martin, fondator și director la Clinica Menorca, Ancelotti s-a întâlnit cu figuri ilustre ca Ronaldo Nazario, Luis Figo, Fernando Hierro și Michel Gonzalez.

Fotografiile postate pe rețelele sociale de dr. Angel Martin înfățișează numai zâmbete, de la cea de grup la cea în care sunt Ancelotti, Nadal, Ronald, Figo și Hierro.

Au fost prezenți și Carlos Moya cu Marc Lopez și alți membri ai echipei lui Nadal, precum și Feliciano Lopez, foarte ocupat în aceste zile cu Mutua Madrid Open, marele turneu al cărui director este.