Kylian Mbappe și Erling Haaland se numără printre cei mai curtați jucători din lume, iar Dani Alves a afirmat că unul dintre cei doi atacanți se potrivește mai bine stilului Barcelonei și ar merita toți banii pentru a fi transferat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fundașul brazilian al formației catalane a spus că francezul este mai bun decât fotbalistul norvegian la toate capitolele.

„Nu aș cheltui toți banii pe Haaland. Sincer, nu aș plăti mulți bani pentru el. Pe Mbappe, da, dar nu pe Haaland. Pe Mbappe l-aș lua primul, este mai bun la toate capitolele.

Dacă ar fi să faci o investiție majoră, trebuie să o faci pentru cei mai buni jucători. Dacă ar fi după mine, aș merge pe transferul lui Mbappe. Este cel mai bun jucător al momentului și, pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun în fotbalul actual” - Dani Alves pentru cotidianul catalan Sport.

Mbappe are o cotă de piață de 160 de milioane de euro pe siteul de specialitate Transfermarkt, iar Haaland este cotat la 150 de milioane de euro. Cei doi jucători sunt doriţi şi de Real Madrid.