Problemele de sănătate ale tricolorilor îi dau în continuare bătăi de cap lui Edi Iordănescu. După ce a pierdut patru jucători din cauza coronavirusului, selecționerul a aflat că nu se poate baza pe alți doi jucători la meciul cu Israel.

Edi IordanescuFoto: frf / facebook

România va mai juca un meci amical marţi, 29 martie, de la ora 20:45, cu naţionala Israelului, în deplasare. Partida va fi transmisă în format LiveTEXT pe HotNews.ro și în direct pe ProX.

„Lotul echipei naţionale a plecat, duminică, la Tel Aviv. Nu au făcut deplasarea Alexandru Maxim, afectat puternic de o viroză respiratorie, şi Mario Camora, care are probleme musculare.

De asemenea, din lot lipsesc cei patru jucători testaţi pozitiv cu coronavirus sâmbătă, precum şi antrenorul secund Florin Constantinovici.

Duminică dimineaţă s-a făcut o nouă testare Covid, în urma căreia nu s-au descoperit alte rezultate pozitive”, se arată în comunicatul postat de FRF.

Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Florin Tănase și Deian Sorescu au fost testați pozitiv cu Covid-19 după meciul cu Grecia, iar Edi Iordănescu i-a convocat de urgență pe Claudiu Petrila și Darius Olaru.

Concluziile selecționerului Edi Iordănescu după ce România a pierdut meciul cu Grecia

De știut:

  • Edi Iordănescu a debutat cu o înfrângere pe banca echipei naționale de fotbal a României: tricolorii au pierdut în fața selecționatei Greciei, scor 1-0, într-un meci amical disputat vineri pe Stadionul Ghencea.
  • Edi Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner la 25 ianuarie, el înlocuindu-l pe Mirel Rădoi. În vârstă de 43 de ani, Iordănescu a semnat pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

Cum arată programul României în Liga Națiunilor

4 iunie 2022

Muntenegru - România (ora 21:45)

7 iunie 2022

Bosnia și Herțegovina - România (21:45)

11 iunie 2022

România - Finlanda (21:45)

14 iunie 2022

România - Muntenegru (21:45)

23 septembrie 2022

Finlanda - România (21:45)

26 septembrie 2022

România - Bosnia și Herțegovina (21:45).