Radu Drăgușin a fost lăudat de presa din Italia pentru evoluția exactă pe care a avut-o contra Milanului. Salernitana (echipa internaționalului român) a remizat surprinzător cu gruparea lombardă (2-2).

Radu Dragusin, in actiune Foto: CARLO HERMANN / AFP / Profimedia

Salernitana a furnizat surpriza etapei din Serie A, ultima clasată încurcând liderul Milan. La gazde, a ieșit în evidență Radu Drăgușin, acesta fiind lăudat de Gazzetta dello Sport.

Importantul cotidian italian a notat printre altele că nu a trecut nimic de Radu, românul fiind notat cu 6.5 (cel mai bun din defensiva gazdelor).

Aceeași notă a primit-o și din partea TuttoMercatoWeb și Eurosport.it.

Calciomercato i-a oferit nota 7, precizând despre Radu că a fost de netrecut și că a stat concentrat până la finalul partidei - nu a ratat nicio intervenție.

Cotat la 3.5 milioane de euro, fundașul în vârstă de 20 de ani este împrumutat la Salernitana de la Juventus. "Bătrâna Doamnă" a făcut acest pas tocmai pentru ca Drăgușin să aibă spațiu, să joace și să crească în valoare.

Drăgușin (1.9 metri) a trecut pe la toate naționalele Under ale României, iar în următoarea perioadă este așteptat chiar să debuteze la prima reprezentativă.

Radu Drăgușin este împrumutat la Salernitana până la finalul acestui sezon, iar înțelegerea sa cu Juventus expiră la 30 iunie 2025.