Aflată în lupta pentru un loc de play-off, Farul Constanţa nu a avut milă de ultima clasată: formația lui Gică Hagi s-a impus cu 8-2, joi seara, pe terenul celor de la Academica Clinceni, într-un meci restanţă din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Foto:

Academica a marcat prin Aghoul ('26, penalty) și Holzmann ('78), în timp ce Farul a înscris prin Jefte Betancor ('13 penalty, '83), Iancu ('18), Grameni ('28), Nedelcu ('55), Petre ('74), Boboc ('80), Moldoveanu ('86).

Meciul a fost programat iniţial la 29 ianuarie, dar a fost amânat după ce mai mulţi jucători de la echipa ilfoveană au fost infectaţi cu Covid-19.

În urma acestui rezultat, Farul se află pe locul 6 (ultimul care asigură prezența în play-off), cu 42 de puncte (la egalitate cu CSU Craiova, de pe 5, și cu patru puncte peste FC Argeș, de pe 7). De cealaltă parte, Academica rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte.

Rezumatul partidei dintre Academica Clinceni și Farul Constanța:

*sursă video: Telekom Sport

Au evoluat echipele:

Academica Clinceni: Ureche – Rufati, Cmovs (Ion ’60), Corinus (Sterian ’73), Florică – De Amorim (Longher ’73), Tsvetkov (Vrdoljak ’61), Alghoul – Holzmann, Plazibat (Dumitrache ’61), R. Ion. Antrenor: Florin Stîngă

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer (Boboc ’54) – Ciobanu, Artean (Nedelcu ’46), Grameni (Radaslavescu ’60) – Iancu (Moldoveanu ’60), Betancor, Omoh (Petre ’46). Antrenor: Gheorghe Hagi.