Frank Lampard este pe cale să devină noul antrenor al lui Everton, după ce conducătorii grupării din Liverpool i-au oferit fostului mijlocaş al naţionalei Angliei postul rămas vacant după demiterea lui Rafa Benitez, relatează BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Lampard, în vârstă de 43 de ani, este liber de contract de un an după ce a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Chelsea. El încă nu a dat un răspuns celor de la Everton.

Portughezul Vitor Pereira şi interimarul Duncan Ferguson au avut, de asemenea, cel de-al doilea interviu pentru post vineri, dar clubul a decis să se orienteze către Lampard.

Rafael Benitez a fost demis în această lună, după ce a câştigat doar unul dintre ultimele sale 13 jocuri. Fostul antrenor al lui Liverpool a rezistat mai puţin de şapte luni în funcţie, iar echipa se află pe locul 16 în Premier League, la doar şase puncte deasupra zonei retrogradării.

Iniţial, Pereira părea pregătit pentru a primi postul după ce a avut discuţii "pozitive” şi a spus că oficialii clubului sunt "entuziasmaţi de ceea ce le-a propus".

Dar fanii au protestat şi au apărut graffiti la sediul clubului din Goodison Park pe care scria "Pereira afară, Lampard înăuntru".

Şi miercuri seara, aproximativ 100 de fani au susţinut un protest la Goodison în legătură cu modul în care este condus clubul.

Wayne Rooney a fost, de asemenea, în competiţie pentru acest rol, dar fostul jucător a refuzat dorindu-și să rămână la Derby County, scrie News.ro.