Mihai Rotaru, patronul clubului CSU Craiova, a declarat, duminică, faptul că echipa olteană are 14 jucători infectaţi cu coronavirus.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Sunt 14 jucători pozitivi, plus încă un membru al stafului. Totul este exponenţial. Varianta asta... Mâine o să facem din nou testare PCR. Sunt cazuri asimptomatice, adică puţină durere în gât, puţin ochi roşii. Dacă nu ar fi fost testaţi toţi erau la antrenament", a spus Rotaru la DigiSport.

El a precizat că gruparea va cere amânarea primului meci oficial din acest an dacă nu va avea numărul minim de 13 jucători apţi, scrie News.ro.

"Noi putem să cerem reprogramarea pentru luni, dacă nu luăm în calcul să cerem reprogramarea la o dată ulterioară. Avem şi accidentaţi, plus cei care sunt în afara lotului. Dacă nu avem 13 jucători valizi cerem amânarea. Noi am considera că este bine ca întreaga etapă să fie amânată, dacă se adeveresc zvonurile despre alte echipe. Toată lumea este extrem de prudentă la club", a afirmat Rotaru.

Echipa CSU Craiova are programat la 22 ianuarie, la ora 20:00, meciul de pe teren propriu cu Rapid București, contând pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.