​A fost titular la AC Milan în ultimele săptămâni, iar cu excepția gafei din meciul cu Fiorentina (pierdut cu 4-3) și-a făcut cu brio datoria. Pentru Ciprian Tătărușanu urmează o schimbare de roluri la gruparea de pe San Siro.

Ciprian TatarusanuFoto: Spada / LaPresse / Profimedia

Mike Maignan s-a accidentat și a fost operat pe 13 octombrie. De la acel moment, Ciprian Tătărușanu a fost titular la Milan și a reușit să-i surprindă pe fanii formației milaneze cu evoluțiile sale.

Stefano Pioli, tehnicianul Milanului, a anunțat într-o conferință de presă că Mike Maignan s-a recuperat și va fi titular la duelul cu Sassuolo de duminică, 28 noiembrie, de pe San Siro.

"Maignan este bine, a început de o săptămână să lucreze cu echipa. Este pregătit, a accelerat mult fiindcă are o mentalitate extraordinară: este bine şi el este cel care va juca mâine (n.r. duminică).

Tătăruşanu şi-a făcut bine datoria, nu aveam îndoieli, însă mâine va reveni Mike" - Stefano Pioli, într-o conferinţă de presă.

În total, portarul român a fost titular în nouă partide ale Milanului.

Gruparea lombardă se află pe locul doi în Serie A, cu 32 de puncte după 13 etape disputate (la egalitate cu liderul Napoli, dar cu golaveraj inferior).