România este pe cale să rateze o nouă campanie de calificare la un Campionat Mondial de fotbal, tricolorii fiind la mâna rezultatelor înainte de ultimele meciuri din faza grupelor. Mircea Rednic a lansat un atac virulent la adresa selecționerului Mirel Rădoi și a șefilor de la FRF: toți trebuie să plece.

Mircea RednicFoto: VIRGINIE LEFOUR / AFP / Profimedia

România nu a fost în stare să câștige meciul cu Islanda (0-0), iar tricolorii sunt foarte aproape de a rata o nouă prezență la turneul final mondial (ultima dată, prima reprezentivă a participat la CM 1998, găzduit de Franța).

"Nu știu ce continuitate putem avea, din moment ce antrenorul spune că pleacă. Nu avea voie să facă greșeala asta cu două meciuri înainte pentru că jucătorii se relaxează.

Nu era momentul ca el să-și anunțe plecarea. Din moment ce un antrenor spune că vrea să plece, stăm să ne rugăm de el să rămână la echipa națională?

A avut atâtea șanse, am ratat calificarea la Campionatul European, acum la fel, eu zic că trebuie o schimbare.

Vorbim ca antrenorii să plece, dar ar trebui să plece și cei care numesc antrenorii la echipa națională.

Schimbă antrenorii, dar cei care-i numesc nu au nicio responsabilitate" - Mircea Rednic, citat de as.ro, la finalul amicalului dintre FC Buzău și Dinamo (victorie cu 3-2 pentru gruparea bucureșteană).