​Sergio Aguero nu a încheiat pe teren ultimul meci al Barcelonei, atacantul ajungând direct la spital după ce s-a simțit rău în prima repriză a partidei cu Alaves (încheiată 1-1). Jurnaliștii de la Sport.es au venit cu precizări: este vorba despre o aritmie cardiacă.

Sergio AgueroFoto: Irh/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

În minutul 38 al partidei dintre Barcelona și Alaves, Sergio Aguero a acuzat din plin dureri în zona pieptului și unele probleme respiratorii.

A fost transportat direct la un spital din Barcelona, iar diagnosticul primit de jucător a fost, conform Sport.es, acela de aritmie cardiacă. Este vorba despre bătăi neregulate ale inimii.

Pentru Aguero vor urma acum alte investigații medicale pentru a afla starea exactă în care se găsește atacantul argentinian.

Sud-americanul a mai trecut printr-un moment asemănător în urmă cu 12 ani, pe atunci când îmbrăca tricoul celor de la Atletico Madrid.

"Aguero este calm, desigur atât cât se poate, dar e îngrijorat de această situație, cu toate că a trecut printr-un episod similar în urmă cu 12 ani", notează jurnaliștii de la Sport.es.

Clasamentul LaLiga:

1. Real Madrid 24 de puncte / 11 meciuri jucate

2. Real Sociedad 24 / 11

3. Sevilla 24 / 11

4. Betis Sevilla 21 / 11

5. Rayo Vallecano 19 / 11

6. Atletico Madrid 19 / 10

...

9. Barcelona 16 / 11 etc.