Cristiano Ronaldo a susținut recent un interviu pentru Sky Sport în care a fost sincer, susținând că nu îl interesează figurile care îl critică, mai cu seamă că a câștigat orice titlu posibil și încă se consideră cel mai bun.

Cristiano RonaldoFoto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

În primele săptămâni la United, Cristiano Ronaldo a fost criticat pentru că nu și-a ajutat mai mult echipa din punct de vedere defensiv. La un moment dat tehnicianul Ole Gunnar Solskjaer l-a ținut chiar rezervă pe starul portughez.

Acum, lusitanul declară că cei care îl critică fac parte din viața firească a unui fotbalist, dar va avea grijă să-i reducă la tăcere cât mai curând, conform Marca.com.

Cristiano Ronaldo - "Mereu sunt scoase în evidență lucrurile mai puțin bune pe care le fac"​

"Știu că echipa are nevoie de mine și în defensivă, dar rolul meu este să o ajut să câștige.

Cei care nu vor să mă vadă marcând sunt cei care nu mă plac. Dar să fim serioși, la 36 de ani am câștigat tot ce se putea și nu voi fi îngrijorat de cei care mă critică. Dorm chiar bine noaptea.

Trebuie să continui pe un trend ascendent și le voi închide gura contestatarilor. Critica este parte din fotbal. Ei mă critică pentru că știu că am potențial și valoare fotbalistică. Așa că sunt bun.

Voi da un exemplu. Dacă la școală îl întrebi pe cel mai slab elev ce crede despre cel mai bun, va spune că nu îl agreează pentru că vrea să fie ca el.

Majoritatea timpului când vorbesc, sunt lucruri pozitive. Dar uneori, depinzând de joc, mai spun și lucruri mai puțin bune. Mereu am fost așa și nu mă voi schimba la vârsta aceasta.

Chiar și așa, mereu voi da 100% pentru club, dar unii tind să scoată în evidență lucrurile mai puțin bune pe care le fac. Nu îmi dau credit pentru ceea ce fac bine. Viața este plină de lecții, facem greșeli și învățăm să ne perfecționăm jocul.

Am mai spus-o. Consider că Manchester United are un potențial uriaș. Avem jucători tineri și valoroși, iar eu sunt aici pentru a ajut echipă să fie victorioasă", a declarat Ronaldo în cadrul unui interviu acordat Sky Sport.

Manchester United, situație complicată, cu Solskjaer aproape de plecare

În Premier League, United se află doar pe locul șase, fără victorie în ultimele trei meciuri. Diavolii dau piept duminică de la 18:30 cu puternica Liverpool.

Nici în Liga Campionilor lucrurile nu stau mai bine. United a învins greu Atalanta (3-2), aflându-se totuși pe prima poziție, cu șase puncte după trei meciuri disputate. Din grupă mai fac parte Villarreal și Young Boys.

Pe fondul rezultatelor slabe, Manchester United l-ar putea înlocui cât de curând pe managerul Ole Gunnar Solskjaer. Pe listă se află nume mari precum Antonio Conte sau Zinedine Zidane.