Dinamo București se află într-o situație mai mult decât complicată, cu un singur punct acumulat în Liga 1 în ultimele cinci meciuri. Venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică nu pare să fi readus și pofta de victorii, dar clubul din Ștefan cel Mare pregătește o mutare importantă pentru a relansa imaginea echipei.

Florin RaducioiuFoto: AGERPRES

Florin Răducioiu (51 de ani), mare glorie a clubului roș-alb, negociază deja cu Dinamo preluarea atribuțiilor de director sportiv. Conform GSP, dacă miercuri nu intervine nimic în cadrul tratativelor cu Iuliu Mureșan (administratorul societății), Răducioiu va fi anunțat ca noul team-manager al clubului.

„Normal că vreau să ajut, normal că vreau să mă duc la Dinamo. Nu vin să iau banii de la Dinamo, clubul trebuie redresat. Vreau să ajut cum pot în momentele astea grele. Nu mă interesează banii, vin să ajut, să am o colaborare bună cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei implicați. Miercuri o să fie întâlnirea decisivă și vreau să iau cea mai bună decizie.

Vin cu inima deschisă la Dinamo, chiar dacă s-a creat un adevărat subiect pe venirea mea acolo. Mircea este singurul om care m-a căutat în ultimii ani și îi mulțumesc.

Am avut cu el o întâlnire și am pus doar două condiții. Dacă ele vor fi respectate, atunci din punctul meu de vedere nu o să fie niciun fel de problemă. Dacă ne înțelegem, vin pentru Dinamo și pentru Mircea Rednic”, a transmis Răducioiu.

Componentul "Generației de Aur" a mai lucrat la Dinamo în perioada 2006/2007, ca director sportiv, în primul mandat al lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare.

Dinamo București se află pe penultima poziție în Liga 1, cu doar șapte puncte acumulate în 12 partide disputate.​